Megközelítés

Tisztelt Látogatónk!

2019 áprilisában az új, K2-es út felőli bejáratunk megnyitásával megváltozik a telephely be- és kilépési, közlekedési és parkolási rendje.

A szerviz megközelíthetősége:

A piros színnel jelölt útvonal a régi bejáratot jelöli. Ez az útvonal kis ideig még nyitva lesz, de szeretnénk, ha mihamarabb csak az új bejáraton (zöld útvonal) történne a ki és beközlekedés.

GPS koordináták: 47.874012,  20.398870

A telephelyre behajtás rendje:

Telepünkön az építkezés előtti fegyelemmel egy irányú közlekedési rend van érvényben, melynek betartása a baleset veszély miatt mindannyiunk érdeke, feladata.

A K2-es út felőli – Déli – bejáratunk mellett, teher és személygépkocsi parkolót építettünk kedves ügyfeleink részére. Mivel a szerviz nem tud minden járművet „azonnal fogadni”, így a várakozó, vagy elkészült járművek elhelyezése részben a külső parkolókban történik. Ennek meghatározása a műszakvezetők feladata.

Így azt kérjük kedves ügyfeleinktől, hogy telefonos egyeztetés nélkül semmilyen esetben ne hajtsanak be, mert azt eredményezheti, hogy az épületet megkerülve kell kiállni, odakint megfordulni.

Az egyeztetés nélküli behajtás – nyitott sorompó esetében – sem jelent előnyt. SŐT!

Amennyiben kedves ügyfelünk a járművével szervizbe javíttatni szándékozik, javasoljuk, hogy már az érkezés előtt, kb. 10 perccel telefonon jelezze a műszakvezetőnek (70/933-1510) a szándékát, a várható érkezését. Ekkor a műszakvezető meghatározza, hogy a kinti új parkolóban helyezze-e el a járművét, vagy „rögtön” behajthat a telephelyre, adott esetben rögtön egy „kapura”, javító állásra. Amennyiben ezt beszélték meg, a sorompó előtt megállva ismételten fel kell hívnia, hogy a műszakvezető a sorompó felnyitásával beengedhesse a járművet és egyben tájékoztassa is, hogy odabenn hova parkoljon. A sofőr a jármű leparkolása után az ügyféltérbe kell fáradjon a jármű forgalmi engedélyével, ahol a műszakvezető átveszi a járművet javításra.

A javítás végeztével a műszakvezető átadja a járművet, az ügyféltérben visszaadja a jármű papírjait és a jármű távozásakor nyitja a sorompót.  

Amennyiben az ügyfél alkatrészt vásárolni érkezett személyautóval, a sorompó előtt megállva fel kell, hogy hívja a bejáratnál kifüggesztett telefonszámok közül a raktár telefonszámát. (70/933-1511) A raktáros, amennyiben a belső parkolóban van szabad hely, beengedi az ügyfelet és tájékoztatja, hol tud parkolni, majd útba igazítja, hogy hová fáradjon az ügyfél az alkatrészért. A vásárlás végeztével a raktáros nyitja a sorompót a távozáshoz.

Amennyiben az ügyfél alkatrészt vásárolni érkezett teherautóval, a bejárati kapu bal oldalán található parkolóban tud megállni és hívja a bejáratnál kifüggesztett telefonszámok közül a raktár telefonszámát. A raktáros útba igazítja, hogy hová fáradjon az ügyfél az alkatrészért.
Teherautóval ne jöjjön be a telepre!

Amennyiben az ügyfél AdBlue-t tankolni érkezett teher- vagy személyautóval, a sorompó előtt megállva fel kell, hogy hívja a bejáratnál kifüggesztett telefonszámok közül a raktár telefonszámát. (70/933-1511) A raktáros felemelve a sorompót beengedi az ügyfelet és tájékoztatja, hogy a szervizépületet megkerülve álljon az AdBlue kút mellé. Ezután megtörténik a tankolás és fizetés, majd a raktáros, vagy a műszakvezetőnk nyitja a sorompót a távozáshoz.

Alkatrész beszállítók, futárok telephelyre belépéséhez ugyancsak a raktár telefonszámát kell hívnia. A raktáros beengedi és jelzi hol kívánja átvenni az árut, majd a sorompó emelésével kiengedi.

Amennyiben az ügyfél járművet szeretne mosatni, a sorompó előtt, vagy már kialakult sor esetén a sorompó előtt a sorban megállva fel kell, hogy hívja a műszakvezető telefonszámát. (Nem a mosóst!) A műszakvezető, ha szabad a mosó azonnal beengedi a járművet és a mosóra irányítja, vagy ha egy mosás már folyamatban van, a mosó kapujára állíthatja. Akkor, ha már egy jármű mosás alatt áll egy pedig a mosókapuban várakozik, akkor a műszakvezető jelzi a sorompónál álló járműnek, hogy meg kell várnia, amíg a mosás alatt álló jármű ki nem áll a telephelyről. Ezt követően tudja beengedni. Előfordulhat, hogy egyszerre sok jármű áll mosóra várva- ekkor a műszakvezető sorrendezni fogja az érkezőket és tájékoztatja őket, hogy a külső parkolóban foglaljanak helyet. Sorszám szerint fogja őket beengedni a mosóba.